ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΌ ΠΕΊΝΑΣ Γ. ΒΑΓΔΆΤΗ & ΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ, ΜΕ ΑΙΧΜΈΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΆΣΗ ΚΑΜΊΝΗ

Εικόνα

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 17:30 ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ – ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

 

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2014

Αριθμ. Πρωτ.: 621

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε πλήρη αποτυχία οδεύει η πολυδιαφημισμένη κινητικότητα των Δημοτικών Αστυνομικών, καθώς 11 μήνες από την ψήφιση του Νόμου καταρρίπτονται στην πράξη οι πολύμηνες κυβερνητικές εξαγγελίες για καθολική τους απορρόφηση. Διακόσιοι πενήντα (250) περίπου Δημοτικοί Αστυνομικοί οδηγούνται στοχευμένα σε απόλυση και πολλοί εξ αυτών με μόνο κριτήριο ότι είναι άνω των 50 ετών!

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στον απεργό πείνας Γιάννη Βαγδάτη, Δημοτικό Αστυνομικό του Δήμου Θεσσαλονίκης, που διανύει την 11η ημέρα απεργίας πείνας έχοντας κατασκηνώσει έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης για την επαναπρόσληψη του, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί και η κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα, εκφράζει τη στήριξή της στους Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου Αθηναίων που έχουν κατασκηνώσει εδώ και έξι (6) ημέρες στην Πλατεία Κλαυθμώνος, καλωσορίζοντάς τους ξανά στις κινητοποιήσεις κατά των διαθεσιμοτήτων-απολύσεων. Το μεγάλο τους «ατόπημα» είναι να έχουν υπηρετήσει στο Δήμο Αθηναίων περισσότερα από 25 χρόνια, το οποίο ο Υπουργός των απολύσεων κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιβραβεύει με την απόλυσή τους!

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει το Δήμαρχο των εκδηλώσεων και των Δημόσιων Σχέσεων κ. Γιώργο Καμίνη που εμφανίστηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος για να κηρύξει την έναρξη και να απευθύνει χαιρετισμό στο Gay Parade, αλλά έκρινε σκόπιμο να αγνοήσει τους απολυόμενους Δημοτικούς Αστυνομικούς που έχουν στήσει τα αντίσκηνα τους στην άκρη της Πλατείας. Προφανώς οι επί 25 ως 29 χρόνια εργαζόμενοι στο Δήμο που διοικεί είναι για αυτόν αναλώσιμοι, που θυσιάζονται στο βωμό της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και στηρίζει ο ίδιος από την πρώτη  ημέρα που ανέλαβε Δήμαρχος.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος     Γιάννης Τσούνης

Σημείωση: Η ανακοίνωση εκδόθηκε την περασμένη Τρίτη και κοινοποιήθηκε μόνο με φαξ. Ηλεκτρονικά τη λάβαμε μόλις σήμερα.

Αναρτήθηκε από Ε.Κ.Ε.Δ.Α. 

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...