Ο διαχρονικά βρόμικος ρόλος του Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ – NTOKOYMENTO)

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

“ Τι έλεγε το 1973 ο αποστάτης ”   periodista

“Παρέμβαση” στις πολιτικές εξελίξεις επιχειρεί να πραγματοποιήσει για πολλοστή ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος Σαμαρα, πρώην πρωθυπουργός (ο χειρότερος μετά τον Σαμαρά) και αποστάτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος που με τις πράξεις του τη δεκαετία του 1960, είχε ανοίξει το δρόμο για την επιβολή της ξενοκίνητης Χούντας των Συνταγματαρχών.

Μιλώντας στη εφημερίδα “Παραπολιτικά” αναφέρθηκε στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση μη εκλογής, ενισχύοντας το κλίμα κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού που συντονίζουν η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και ντόπια και ξένα πολιτικά, εκδοτικά και οικονομικά κέντρα.

Ο Μητσοτάκη είπε πως “δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες για το τι θα γίνει εάν υλοποιήσει τα μισά από όσα υπόσχεται” δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως εάν τα υλοποιήσει “θα τινάξει τα πάντα στον αέρα”.

Το Periodista.gr παρουσιάζει σήμερα ένα βίντεο ντοκουμέντο για να θυμίσει τον διαχρονικά βρόμικο ρόλο που διαδραματίζει επί δεκαετίες ο αποστάτης.

Το 1973, κάνοντας τηλεοπτική – κινηματογραφική παρέμβαση από το Παρίσι,  ζητούσε την επιστροφή του Βασιλιά και σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης, με συμμετοχή όλων των “υγειών” δυνάμεων  “πλην των κομμουνιστών” κάνοντας λόγο για ρεαλιστική και πρακτική λύση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...