Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ προς αστυνομικούς

«Οι αστυνομικοί να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά», αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου για το περιεχόμενο συνάντησης αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

elliniki-astynomia1421773702

Όπως αναφέρεται, «το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους Αστυνομικούς και στα προβλήματά τους και κατέθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο», ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίστηκε, ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην ΕΛΑΣ θα είναι αποτέλεσμα ευρύτατου διαλόγου και συναίνεσης.
Ως προς το οικονομικό και ασφαλιστικό των ενστόλων οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλάς και Τ. Μαυρόπουλος είπαν, ότι θέση του κόμματος είναι η αποκατάσταση των αποδοχών τους και η κατάργηση του άρθρου για το ΤΕΑΠΑΣΑ.
«Ζητήθηκε από τους αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντάς τους από τους κινδύνους που διατρέχουν» γίνεται γνωστό με το Δελτίο Τύπου και αναφέρεται, ότι «τα περί αφοπλισμού της αστυνομίας είναι προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία.
Η κυβέρνηση «ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο» για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των Υπηρεσιών».
Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...