Ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

168113-mat1

TVXS

Την προτίμησή τους στη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής – και μάλιστα σε ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ 40%-50% – φαίνεται πως έδειξαν κατά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αστυνομικοί, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του «Βήματος».

Όπως αναφέρεται στις βουλευτικές εκλογές του 2015 και παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση του νεοναζιστικού μορφώματος, χιλιάδες αστυνομικοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν «μυστικά» το εν λόγω κόμμα. Τα στοιχεία  προκύπτουν από τα εκλογικά τμήματα που βρίσκονται περιμετρικά του κτηρίου της ΓΑΔΑ, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου φέτος ψήφισαν ένστολοι που υπηρετούν στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα του «Βήματος», στο 801ο εκλογικό τμήμα στην οδό Αμπελακίων, η Χρυσή Αυγή έλαβε 15,04% έναντι 6,32% που είχε λάβει το 2012 στο εν λόγω τμήμα το 2012, όπου όμως τότε δεν ψήφιζαν σε αυτό ένστολοι από τη ΓΑΔΑ.  Το ίδιο συνέβη και στο 803ο εκλογικό τμήμα όπου η Χρυσή Αυγή έλαβε 13,3% έναντι 7,67% το 2012 και στο 805ο όπου η εν λόγω οργάνωση έλαβε 12,67 έναντι 6,57% το 2012.

Όπως επισημαίνεται, για να γίνει αντιληπτή η «επιρροή» της ψήφου των ενστόλων στα  εκλογικά τμήματα όπου ψηφίζουν υπενθυμίζεται ότι σε τμήματα, όπως το 806ο, που είχαν ψηφίσει το 2012,  η Χρυσή Αυγή είχε πάρει τότε 21,99%. Ωστόσο στο ίδιο τμήμα όπου τώρα δεν ψήφισαν οι αστυνομικοί η συγκεκριμένη οργάνωση έλαβε 9,45%.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...