ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

somatio-logo

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ:210-5210659
Αθήνα, 28-07-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα τρέχοντα ζητήματα και την κατάσταση που επικρατεί στην επανασυσταθείσα υπηρεσία μας.
Ο Σύλλογος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας (ΣΔΑΑ) έχει θέσει στον Αντιδήμαρχο της υπηρεσίας μας τα κάτωθι ζητήματα:

1) Πρόβλημα στην μισθοδοσία Ιουλίου.
Παρά τις διαβεβαιώσεις του στις 14-7-2015 σε συγκέντρωση του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και σε συνάντηση του με τον σύλλογο, ότι η μισθοδοσία θα καταβληθεί κανονικά, δυστυχώς έως και σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση. Το πρόβλημα παραμένει υπαρκτό λόγω κωλυσιεργίας και ανευθυνότητας της Δημοτικής αρχής. Κύριε Αντιδήμαρχε ο σύλλογος δεν θα καταφύγει σε δικαστικές λύσεις όπως τον συμβουλέψατε, αλλά θα πρέπει εσείς και η Δημοτική Αρχή να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βρείτε πολιτική λύση για την διευθέτηση του προβλήματος. Να σημειώσουμε ότι οι πιστώσεις των κονδυλίων και για τον μήνα Ιούλιο έχουν δοθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

2) Τοποθετήσεις.
Παρά την διαβεβαίωση σας στις 14-7-2015 προς όλους τους συναδέλφους ότι θα δείτε με σοβαρότητα και κατανόηση το θέμα των τοποθετήσεων των συναδέλφων μας, δυστυχώς όχι μόνο δεν κρατήσατε τον λόγο σας αλλά αγνοήσατε παντελώς τα σοβαρά οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί. Για πρώτη φορά στα χρονικά της Δημοτικής Αστυνομίας παρατηρείται πολιτικός προϊστάμενος να παρεμβαίνει σε διαδικασίες της διοίκησης. Ή θα είστε Αντιδήμαρχος ή θα είστε Διευθυντής.

3) Στολές.
Δυστυχώς και στο θέμα αυτό δεν έχει γίνει το παραμικρό. Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, ως ειδικό ένστολο προσωπικό δεν δύναται να εκτελέσουν καμία υπηρεσία αν δεν φέρουν στολή όπως προβλέπεται σύμφωνα με τον Ν.3731

4) Κτιριακό.
Υποδεχτήκατε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς χωρίς καν να έχετε τακτοποιήσει την στέγαση τους, με αποτέλεσμα να στοιβάζονται 350 άτομα σε έναν όροφο χωρίς κλιματισμό και να βιώνουμε καταστάσεις τριτοκοσμικές.

5) Άδειες 2012 & 2013.
Κε Αντιδήμαρχε ζητάμε την άμεση παρέμβαση σας, ώστε να δοθούν τα υπόλοιπα των κανονικών αδειών για τα έτη 2012 & 2013 που δεν έχουν δοθεί ως σήμερα.

6) Ρεπό.
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει δεδουλευμένα ρεπό στους Δημοτικούς Αστυνομικούς που θα πρέπει να τα δώσει άμεσα.

Ο σύλλογος θα κινηθεί με κάθε τρόπο ώστε να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματα των συναδέλφων αδιαφορώντας για τις συνέπειες και για τον ποιον έχει απέναντι του.
Επιτέλους κύριε Αντιδήμαρχε θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και να βρείτε άμεσα λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.
Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Κόσσυβας Απόστολος                                                           Γκούβας Δημήτριος

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...