Χριστόφορος Βερναρδάκης

13450272_785051438263320_2227482769145919968_n

Στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής υπάρχει ένα πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του νόμου για την κινητικότητα που πρόκειται να ανέβει σε δημόσια διαβούλευση σε λίγες μέρες, πριν πάρει το δρόμο για τη Βουλή. Σε γενικές γραμμές είναι έγκυρο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσης: α) η δημοσίευση σε ΦΕΚ του ΠΔ για την αναγνώριση της εκτός δημοσίου τομέα προϋπηρεσίας στο δημόσιο, β) η συνέχιση των κατανομών από τους παλιούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και, γ) η ανακοίνωση της κατανομής για τους ΑΣΕΠ 1998.
Ο νόμος για την κινητικότητα περιέχει επίσης και μια σειρά από άλλα ζητήματα της δημόσιας διοίκησης, όπως η νομοθέτηση της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων στο δημόσιο και η υποχρεωτική χρήση ψηφιακής υπογραφής, καθώς και η άρση μιας ιστορικής αδικίας σε σχέση με τα άτομα με αναπηρία και το δικαίωμά τους σε ένα σοβαρό ποσοστό στις προσλήψεις.
Και επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιος πρώην δημοτικός αστυνομικός θα “πεταχτεί” να διαμαρτυρηθεί για τη συνεχιζόμενη αδικία, απαντώ εκ των προτέρων ότι το θέμα βαίνει προς οριστική επίλυση και θα υπάρξει αρχές της εβδομάδας επίσημη ανακοίνωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...