Σοβαρή καταγγελία της ΑΣΚ-ΟΤΑ δήμου Αθηναίων για τον πρόεδρο στου ΣΕΔΑ Β. Πολυμερόπουλο.

Η ΑΣΚ –ΟΤΑ επικαλούμενη έγγραφο της Δ/νσης Προσωπικού του Δήμου Αθηναίων προς το Υπηρεσιακό Συμβούλιο που ζητείται να εξετάσει το θέμα της ανάκλησης για την αναγνώρισης του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, τον οποίο είχε καταθέσει από το 2006, την συνάφειά του με το αντικείμενο απασχόλησής του και την χορήγηση επιδόματος μεταπτυχιακών σπουδών ζήτησε την παραίτηση του προέδρου , μέχρι να ξεκαθαριστεί πλήρως το ζήτημα.

Το ζήτημα αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό γιατί ο πρόεδρος του συλλόγου είναι πρωτοκλασάτο συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Την ίδια περίοδο που η Ελληνική κοινωνία με αποτροπιασμό συζητά την υπόθεση της 15ετούς κάθειρξης της καθαρίστριας με το απολυτήριο του δημοτικού με την βαρύγδουπη κατηγορία της «πλαστογράφησης δημοσίου εγγράφου με χρήση, με ιδιαίτερα μεγάλο όφελος και αντίστοιχη ζημιά άνω των 150 χιλιάδων ευρώ» τέτοιου τύπου καταγγελίες για συνδικαλιστικά στελέχη, πρέπει να εξετάζονται με την μέγιστη δυνατή αυστηρότητα πρώτα από όλα από τα ίδια τα συνδικάτα.

%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%89%ce%bd

Το δελτίο τύπου :

Η Παράταξη της ΑΣΚ κατέθεσε στη συνεδρίαση της 7/10/2016 του Δ.Σ. του ΣΕΔΑ (Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων) πρόταση παραίτησης του προέδρου του ΣΕΔΑ, Βασίλη Πολυμερόπουλου, γιατί με το υπ’αριθμ. 232254/20-7-16 έγγραφο της Δ/νσης Προσωπικού του Δήμου Αθηναίων προς το Υπηρεσιακό Συμβούλιο ζητείται να εξετάσει το θέμα της ανάκλησης:

α) της αναγνώρισης μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, τον οποίο είχε καταθέσει από το 2006.

β) τη συνάφειά του με το αντικείμενο απασχόλησής του και

γ) τη χορήγηση επιδόματος μεταπτυχιακών σπουδών.

Ο Βασίλης Πολυμερόπουλος στέλεχος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και πρώην υποψήφιος βουλευτής της, επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΚΕ στον Δήμο, πρόεδρος του ΣΕΔΑ, πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημοσίου και μέλος των Εκτελεστικών επιτροπών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ, συνεχίζει τον ρόλο του ως πρόεδρος του ΣΕΔΑ.

Το αίτημα της παράταξης της ΑΣΚ για ψηφοφορία της πρότασης μας, ώστε να διαφυλαχτεί το κύρος του μεγαλύτερου σωματείου τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν έγινε αποδεκτό με φωνασκίες και τραμπουκισμούς από την μεριά της ΔΑΚΕ, μέλη της οποίας, όπως και ο αντιπρόεδρος του σωματείου προέβηκαν σε χειροδικίες κατά συναδέλφισσας της παράταξή μας και μέλος του Δ.Σ., διακόπτοντας τη συνεδρίαση.

Σημειώνουμε, δυστυχώς, ότι οι παρατάξεις ΠΑΣΚ και ΔΗΜ.ΑΝ. δεν τοποθετήθηκαν στο αίτημά μας.

Η παράταξη της ΑΣΚ δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει τον Βασίλη Πολυμερόπουλο ως εκπρόσωπο των εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων, μέχρι να ξεκαθαριστεί πλήρως το ζήτημα και επιφυλάσσεται για τις επόμενες ενέργειές της.

 

ΑΣΚ- ΟΤΑ

ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...