Διεγράφη από τη ΝΔ συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ για πλαστό πτυχίο

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Βασίλης Πολυμερόπουλους, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Βάσει αυτού ο γραμματέας της Π.Ε. του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε στη διαγραφή του.
 basilis-polumeropoulos1506090016
Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, το κόμμα της αντιπολίτευσης, αναφέρει ότι ο Αυγενάκης «λαμβάνοντας υπόψη το καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του κόμματος και την υπ’ αριθ. 26124/15-09-2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αποφάσισε την διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου Βασίλη του Κωνσταντίνου από μέλος του κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».
Ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ. κρίθηκε ένοχος, για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, καθώς κατέθεσε το 2006 στο Δήμο Αθηναίων πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών και όχι Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών επιπέδου Μaster.
Στο πόρισμα του το ΣΕΕΔΔ επικαλούνταν έγγραφη βεβαίωση της Παντείου Πανεπιστημίου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων το 2014 η οποία ανέφερε πως «ο συγκεκριμένος τίτλος είναι έγκυρος αλλά δεν επέχει ισότιμη θέση Μεταπτυχιακού Διπλώματος», ενώ σημειώνεται πως ο ίδιος με το «πτυχίο» είχε μισθολογικά οφέλη για μια δεκαετία.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...